Guanyem dóna a conèixer els projectes que finançarà amb el sou d’alcaldessa i regidors

  0
  42
  pot comu.jpg

  25/04/2017 – El jurat ja ha escollit les set entitats que rebran entre 3.000 i 5.750 euros.

  Guanyem Badalona ha donat a conèixer els set projectes finalistes que seran finançats amb el Pot Comú, els recursos reunits amb els excedents dels sous d'alcaldessa i regidors de la formació. Les AMPAs de les escoles d'educació especial Can Barriga i Llevant; l'Ateneu Sant Roc; la cooperativa Conreu Sereny; l'Associació de Salut Mental del Barcelonès Nord; la Fundació Jubert Figueras; la Fundació Carles Blanch i els Amics de la Gent Gran són les entitats escollides.

   

  Entre les iniciatives destaquen programes sociaeducatius a la zona de Badalona Sud, acompanyament a persones grans, voluntariat i casals d'estiu per a persones amb discapacitat o horticultura ecològica per a persones nouvingudes.

   

  Els projectes que han obtingut més punts del jurat s’asseguren una aportació mínima de 1.250 €, la resta de diners de Pot Comú la obtindran dependent de la posició on quedin després de la votació ciutadana a través d'Internet. Rebran un mínim de 3.000 € i un màxim de 5.750 €.

   

  Per puntuar els projectes, les persones del jurat s’han basat en els criteris de valoració que es van fer públics al web de Pot Comú i que van rebre totes les entitats i associacions. La periodista Sara Muñoz, l’historiador i professor Emili Ferrando i l’escriptor i exdiputat Julià de Jòdar són tres de les persones del jurat que han valorat els projectes. La resta de persones formen part de diferents entitats i associacions.