Guanyem supedita l’aprovació del pressupost a la seva entrada al govern

  0
  35

  Guanyem Badalona ha assegurat en roda de premsa aquest matí que, de moment no s’ha arribat a un acord pel pressupost municipal i que, en cas que s’hi arribi, només la seva entrada al govern en garantirà l’execució.

  Badalona viu una manca històrica d’execució dels pressupostos ordinaris i d’inversions. Hi ha un col·lapse en la maquinària de l’Ajuntament i, a nivell polític, els canvis de govern han fet que moltes prioritats es quedin dins de calaixos. Entenem que Badalona necessita un govern en majoria i entenem que la situació actual prioritza la campanya electoral pel 2023, i no les necessitats reals de la ciutadania”, ha relatat Nora San Sebastián.

  Des de Guanyem han exposat que la resposta que el govern els va donar a les seves demandes per ser incloses al pressupost no han estat incloses amb concreció. La formació entén que el pressupost s’està centrant només “en les xifres” i en “les partides”, i no en establir una “estratègia” i “mecanismes d’execució” clars. “A Badalona, només es pot frenar la dreta amb un govern ampli i de tothom”, ha recalcat Nora San Sebastián.

  La regidora Carme Martínez, que lidera la Comissió de Modernització de l’Ajuntament, ha afegit que “al govern li manca valentia per prendre decisions i li manca la força per emprendre les accions necessàries”, i defensa una entrada al govern “per posar-nos al mateix nivell del PSC, no per ser irrellevants com ho semblen els socis actuals”.

  El president del Grup Municipal, Toni Flores, per la seva banda ha afirmat que: “si no es produeix la nostra entrada al govern, el mandat de la nostra Assemblea és votar que ‘no’ al Pressupost i, com sempre hem fet, complirem aquest mandat”.

  I és que així ho va aprovar l’Assemblea de Guanyem Badalona, celebrada ahir diumenge, després que s’hi valorés tant el procés de negociació del pressupost com també els gairebé tres mesos de govern de Guijarro.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí