Guàrdia Urbana rep ‘walkies’ reparats després d’un matí sense tots els policies al carrer

  0
  24
  pareja.jpg

  25/04/2017 – La manca de material va afectar ahir el torn de matí i l’Ajuntament va impulsar un curs de formació per “maquillar i tapar” la situació, diuen els sindicats.

  Una setmana després d’esclatar la polèmica, i tal i com avisaven els sindicats del cos policial, diverses patrulles de Guàrdia Urbana s’han quedat sense sortir al carrer aquest dilluns al matí. Una desena de policies, aproximadament i segons els sindicats, no disposaven de transmissors en condicions i havien estat instats a no patrullar si no era en perfectes condicions. Una xifra que es redueix fins a quatre, segons fonts municipals.

   

  “La unitat d’accidents avui no surt al carrer, no té transmissors”, va manifestar la PSU a través de les xarxes socials. També estaven afectades algunes patrulles de districte de la policia de proximitat. No obstant, apunten tant des de la PSU com des del SFP, l’Ajuntament ha impulsat un curs de formació, que no estava planificat i han conegut aquest mateix dilluns, “per maquillar la manca de material”.

   

  Fonts municipals han explicat que precisament aquest dilluns han arribat 12 transistors que portaven setmanes en procés de reparació i de verificació per part de la Generalitat. Després de la incorporació, asseguren, tothom ha disposat ja del material adient i el torn de tarda s’ha pogut complir sense problemes. Encara queden més d’una desena que han d’acabar de ser reparats.

   

  Aquest dimarts, els sindicats majoritaris del cos policial han convocat una concentració a la plaça de la Vila, i prendren la paraula al Ple.