Guzmán i Coch, els primers fitxatges

  0
  82
  Guzmán.jpg

  14/07/2016 – Dijous 14 de juliol, al vespre, quatre dies abans de començar la pretemporada, el Badalona ha anunciat els dos primers fitxatges. Es tracta del l'extrem dret badaloní Iván Guzmán i del defensa Aleix Coch. Tots dos arriben del CE L'Hospitalet.

   

  Dijous 14 de juliol, al vespre, quatre dies abans de començar la pretemporada, el Badalona ha anunciat els dos primers fitxatges. Es tracta del l'extrem dret badaloní Iván Guzmán i del defensa Aleix Coch. Tots dos arriben del CE L'Hospitalet.

  Iván Guzmán és un futbolista de banda dreta de 25 anys format a la pedrera de l'Atlético de Madrid. Després va jugar en el Sant Rafael, del grup balear de tercera divisió, i, de nou a Catalunya, en el Manlleu, també a tercera, i el Sant Andreu, a segona B. Guzmán, que va néixer a Badalona, va disputar 35 partits de lliga la temporada passada i va signar tres gols.

  Pel que fa a Aleix Coch, és un defensa central nascut a Tarragona, que ha defensat la samarreta del Nàstic i de L'Hospitalet, dues temporades en cada equip. També té 25 anys i el curs passat va jugar 24 partits.