Halloween del Joventut a l’Olímpic davant el Burgos (82-65)

0
    41
    David Grau / CJB

El Joventut va voler aprofitar la nit de Halloween per disfressar-se de dimoni i espantar l’Hereda San Burgos el mateix dia que estrenava nova mascota. El conjunt de Carles Duran va exhibir la seva millor versió a l’Olímpic. De menys a més i amb molt bona imatge al pavelló (82-65).

La Penya va començar a cuinar la victòria a l’Olímpic amb un bon inici de partit (12-8). Pau Ribas i Joel Parra van liderar l’encert badaloní en el tir exterior durant el període inicial però el desencert al segon equador del primer quart el va aprofitar l’Hereda  San Pablo Burgos per capgirar el marcador (16-18).

Brodziansky va liderar la Penya després dels dos minuts de descans. Amb un 3+1 de l’aler-pivot eslovac els de Carles Duran van recuperar l’avantatge al marcador (22-20). La diferència es va allargar amb  Ante Tomic i Pau Ribas a pista (27-20) i un temps mort demanat per Tabak (39-32).

El binomi format per Ribas i Parra va mantenir les bones sensacions del verd-i-negres a la represa i, amb molt bones jugades combinatives, els de Carles Duran va superar el sostre dels deu punts de diferència (45-35). Espectacle de Parra durant tota la nit a l’Olímpic.

Tot i la bona feina coral dels verd-i-negres, el San Pablo Burgos no es va ensorrar. El partit va arribar al quart definitiu encara sense decidir (61-52). Amb força feina ja enllestida, però, encara s’havia d’arrodonir. Un triple de Derek Willis (67-53) i un +14 al marcador pràcticament sentenciava el partit i la segona victòria ACB seguida.

La festa i alegria del Joventut es va arrodonir als darrers minuts amb un avantatge que es va apropar als 20 punts a cop de triples i un Olímpic que va agrair i ovacionar la bona feina dels seus. Molt bona actitud de tots els jugadors i gran imatge del Joventut (82-65).