Hannah: “Podem recuperar el joc de la primera volta”

  0
  DSC_0504.JPG

  08/04/2015 – El base creu que serà difícil aconseguir-ho, però confia plenament en la capacitat de millora d’un FIATC Joventut molt estudiat per tots els rivals.

   

  Clevin Hannah va establir contra la Bruixa d’Or Manresa el seu millor registre de triples anotats en un partit. Tot i començar força erràtic, el base de la Penya va ser clau a l’hora de confirmar el triomf de l’equip contra el conjunt del Bages (82-63).

   

  Amb els seus 20 punts i cinc triples (5/11), Hannah va trencar el partit en l’últim quart, transformant les accions defensives de Savané en punts pel FIATC Joventut.

   

  “Cada temporada és molt llarga i sempre passes per moments complicats. Penso que nosaltres estem superant aquest moment. Ara continuarem progressant a partir de la victòria de dilluns passat”, declarava Clevin Hannah, valorant què suposa haver tallat una mala ratxa de quatre derrotes seguides.

   

  El playmaker nord-americà creu que el triomf contra el Manresa farà augmentar la seguretat de l’equip. “Sempre que guanyes, la confiança creix. Després de quatre derrotes consecutives, guanyar l’últim partit ens permetrà anar a més”, comentava Hannah.

   

  Tot i que és complicat, el jugador del FIATC Joventut veu a l’equip “capaç de  recuperar el joc de la primera volta. Serà difícil i ho hem de fer treballant com a equip”.

   

  El base verd-i-negre assegurava que arribar al nivell de joc de la primera volta no és una missió senzilla. “És complicat perquè tots els rivals ja ens han estudiat molt. Ara hi ha menys sorpreses. Però crec que sí que podem tornar al nivell de l’inici de la lliga”, afirmava Clevin Hannah.

   

  Segons el base, seria un error capficar-se massa en les posicions que ocupa l’equip en la classificació. El FIATC Joventut s’ha de centrar en “guanyar els màxims partits possibles” i res més.

   

  Abans d’incorporar-se a la sessió preparatòria, Hannah celebrava que jugadors com Demon Mallet i Sitapha Savané estiguin recuperats els darrers problemes físics que han patit.

   

  “Que els companys es recuperin de les lesions sempre és bo. Tenir a dos jugadors experimentats com ells en plenes condicions ens ajudarà”, reconeixia el jugador de la Penya. Ara ja només falta Tariq Kirksay per tenir a l’equip al complet. L’aler ja ha començat a entrenar amb el grup.