“Hem aconseguit resultats per sobre de la realitat econòmica del club”

  0
  Entrevista Manolo.JPG

  10/05/2018 – Després de 150 partits entrenant el Badalona, Manolo González està a punt de tancar la seva quarta temporada a la banqueta escapulada i encara no sap si continuarà o no.

  Després de 150 partits entrenant el Badalona, Manolo González està a punt de tancar la seva quarta temporada a la banqueta escapulada i encara no sap si continuarà o no. Com l'any passat, l'equip ha estat a punt de jugar el play-off, superant amb escreix l'objectiu de no baixar. El tècnic, que acaba contracte el pròxim 30 de juny, demana un projecte amb garanties per seguir.

  – En perdre a Mallorca es van quedar sense opcions de jugar al play-off. Fins a quin punt es va sentir decebut, tenint en compte que l'objectiu de la temporada era no baixar?
  – Vaig quedar més decebut l'any passat, perquè vam perdre les nostres opcions a l'últim partit. Sempre és fotut poder entrar al play off i no fer-ho, però tal com estàvem al mes de gener, em sembla que hem de dir que hem fet una remuntada impressionant. Per altra banda, em sembla que és just que no hàgim entrat al play-off, perquè després de 37 jornades no ho hem merescut.

  – S'hauria estimat més encadenar els set triomfs consecutius en els últims partits? La sensació hauria estat aleshores d'èxit total?
  – Si, és així. Però les ratxes, bones i dolentes, venen quan venen. I gràcies que hagin vingut en aquell moment, perquè al gener pintava que jugaríem per evitar descens i no pas per jugar el play off.

  – El balanç que fa de la temporada, doncs, és bo?
  – Sí, l'any ha estat bo. No crec que se'ns pugui demanar un resultat millor, hem tingut opcions de play-off fins al final. L'any passat vam estar a dalt durant tota la temporada i enguany ningú s'esperava que hi fóssim però hem aparegut al final. Tal com ha anat la cosa, crec encara és més meritori. Sortir des d'allà baix és molt complicat.

  – Encara li queden coses per fer a la banqueta del Badalona?
  – Sí, crec que sí. Però han de canviar coses. El que hem fet els últims quatre anys, els resultats que hem aconseguit, està per sobre de la realitat del club. Sobretot de la realitat econòmica del club. Per altra banda, si Miguel Ángel Sánchez no continua, jo tampoc no seguiré. I si el club no té un projecte esportiu que ens permeti competir en unes condicions mínimes, tampoc hi seré. Si seguim com fins ara, ens trobarem que lluitarem per no baixar.

  – La incertesa institucional no ajuda que hi hagi un projecte de garanties…
  – Quan parli amb el president, decidiré. A mi em sembla que el club ha d'anar cap a la Societat Anònima Esportiva. Jo demano uns mínims per poder competir. No tinc ganes de seguir rebent pals, ni vull sortir malament d'un club que m'estimo molt. Si podem fer un projecte que estigui bé, endavant. Si he de rebre pals, que sigui en les millors condicions. Ens demanen que optem al play-off, però no som ni el Barça i el Madrid de Segona B. Més aviat som el Leganés. Algun dia s'adonaran del que hem aconseguit aquests anys.

  – Ha dit repetidament que la plantilla d'aquesta temporada no estava ben confeccionada. Vol assenyalar a algú amb aquest comentari?
  – No, en absolut. Part de la culpa també és meva, perquè algun dels jugadors pels quals he apostat tampoc no han fet un any espectacular. Quan dic que no hem fet bé la plantilla no vull dir que sigui culpa de ningú, sinó que no hem pogut arribar a jugadors que volíem incorporar.

  – Quina resposta del públic espera el diumenge?
  – Si guanyem, tenim moltes opcions de jugar la copa com a millor sisè dels quatre grups, ja que el Vila-real B no compta i, per puntuació, podríem avançar el Tudelano, que diumenge juga al camp de l'Athletic B. El públic? Espero l'entrada habitual, els de sempre, els de cada setmana.