I, com quedarà la plantilla de la Penya?

  0
  87

  Tampoc cal atabalar-se ni posar-se nerviós. Resta molt mercat de fitxatges. Però tampoc hi ha temps per adormir-se i deixar escapar bones oportunitats si es vol tornar a lluitar per a tot.

  A dia d’avui és de gran interès veure com quedarà l’equip de Carles Duran per a la temporada 23/24. Cap fitxatge oficial. Cinc baixes: Parra (al Barça), Ventura (l’opció de marxar fora és real), Birgander (al Múrcia), Ellenson (al Japó), Guy (València). Segur que hi ha negociacions avançades amb interiors – necessaris -, però els que semblaven més clars, Ethan Happ al Gran Canària i Marvin Jones sembla una aposta complicada. Hi ha diners a la caixa, 1 milió d’euros que ha pagat el Barça per Parra, i s’ha d’apostar fort per un interior diferencial i físic. L’única certesa és que el combo anotador Andrew Andrews ja és jugador verd-i-negre i serà presentat aquest cap de setmana si no hi ha cap inconvenient. Per tant, la Penya compta amb els següents jugadors de manera oficial: Guillem Vives i Andrés Feliz, Pau Ribas i Pep Busquets i Andrew Andrews, Yannick Kraag, Vladimir Brodziansky i Miguell Allen, Ante Tomic.

  En referència a l’equip vinculat (Prat), l’escorta Jordi Rodríguez compaginarà els dos equips, sent prioritat filial però amb rotació amb el primer equip. En canvi, Ruben Prey, que va rebutjar més de 400.000€ anuals per quedar-se, farà el salt al primer equip si res no canvia. A falta de confirmació oficial entre les dues parts, aquesta és la idea principal.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí