I un altre cop Andrés Feliz

0
    73

Nova temporada a l’Olímpic de Badalona i mateixos contrastos que l’any passat. La Penya ha exhibit un gran joc col·lectiu al primer període amb un gran encert des de la línia exterior, amb Feliz i Andrews com a referents. La intensitat i pressió dels verd-i-negres en defensa ha condicionat a un Granada que no s’ha trobat còmode en els primers deu minuts. L’entrada de Pau Ribas i Guillem Vives ha fet baixar el ritme defensiu del Joventut, permetent que el rival corrés i gaudís de llençaments còmodes. Duran ho ha aturat, però sense remei per marxar al descans 43-47 avall.

La sortida de vestidors no ha estat l’esperada. I més quan Andrews ha estat desqualificat amb dues antiesportives, claríssimes. El Granada ha sortit més concentrat i ha estirat la màxima diferència del partit +13. La Penya ha aprofitat la superiorat en el joc interior, molt poc buscada en tot el matx, per retallar diferències i entrar -10 al quart decisiu. Valenta decisió de Carles Duran de jugar el moment important amb tres petits (Vives-FelizRibas) per aprofitar el desequilibri i possibles generacions. L’aposta ha sigut positiva, i l’aparició de Brodziansky (fins al moment desaparegut) ha obligat Pablo Pin a demanar temps mort (70-74). L’Olímpic d’dempeus. Feliz ha tornat a exercir d’heroi per capgirar el marcador i situar el seu equip 79-78 a dalt quan faltaven tres minuts. El Granada ha decidit molt malament les últimes accions – amb Thomasson frustrat – i Andrés Feliz, un altre cop, ha sentenciat el partit.

La Penya ha jugat més minuts malament que bé, però quan ha estat concentrada en les dues parts de la pista és decisiva.

Diumenge a les 12:30h Gran Canària. Duran encara no ha guanyat a Lakovic, que ve d’un serial correctiu a Girona.