ICV-EUiA acusa el govern d’adjudicar a dit a un privat la gestió de la revista municipal

  0
  59
  betulo.jpg

  19/06/2013 – Els ecosocialistes denuncien que la gestió del número especial de les Festes de Maig va ser donada a una empresa de fora de Badalona i sense "cap tipus de concurs".

  El grup municipal d’ICV-EUiA ha acusat el govern del PP de donar de forma “unilateral, sense cap tipus de concurs ni informació pública” la gestió del número especial de les Festes de Maig de la Revista Bétulo a l’editorial MIC, una empresa amb seu central a Madrid i amb delegació a Mataró.

   

  ICV-EUiA denúncia el procediment seguit pel PP, “que ni ha fet cap oferta pública, ni tan sols ha informat al Consell d’Administració de Badalona Comunicació”. “Es tracta d’una adjudicació a dit, d’una gestió que fins ara es feia des de l’administració” afirma el president del grup municipal, Carles Sagués.

   

  “Arrel dels acomiadaments a Badalona Comunicació i la posterior reestructuració que va fer el PP, el personal dedicat a l’edició de la revista municipal va passar al nombrós gabinet de suport per a la promoció de l’alcalde i ara la gestió de Bétulo passa a unes mans privades, al gust de Garcia Albiol”, manifesta el líder dels ecosocialistes.

   

  Sagués, que s’ha dirigit a l’alcalde per reclamar tota la informació de l’afer, recorda la promesa d’Albiol de potenciar i prioritzar a les empreses de Badalona. “A part dels nombrosos aspectes foscos que envolten aquesta actuació, l’adjudicació a una empresa de fora de la ciutat reafirma una altra de les promeses-mentida del PP”.

   

  Des del govern municipal asseguren que la “col·laboració” amb aquesta editorial ha estat “una prova” per intentar “rentabilitzar” al màxim l’edició de la revista municipal, que fins ara costava, diuen, molts diners. La tinent d’alcalde Martixu Hervás ha explicat que aquesta és una forma de funcionar diferent que ha aportat a l’Ajuntament una difusió més àmplia, més efectiva i que no solament no ha costat diners, sinó que ha reportat beneficis per la corporació municipal. En aquest sentit, manifesta, existeix la intenció de continuar amb aquest model en el futur.