ICV-EUiA demana que els dos regidors de govern imputats deixin els seus càrrecs

  0
  51

  04/02/2014 – El grup municipal proposarà a la resta de de l’oposició la convocatòria d’un ple extraordinari “en cas que Garcia Albiol no actuï amb celeritat i amb la màxima transparència per conèixer els fets amb tota la seva profunditat”.

  ICV-EUiA demanarà que els regidors imputats la setmana passada, Salvador Lerma i Daniel Gràcia, deixin les seves responsabilitats de govern. “Extorsions a comerciants, adjudicació d’obres sense procediment, violació de domicili, obres en benefici propi, compres i vendes d’un vehicle propietat d’una empresa, són alguns dels fets que havien estat denunciats fins ara”, recorden els ecosocialistes.

   

  Per al cap de la coalició, Carles Sagués, “el govern del PP és una vergonya per la ciutadania i un enorme perjudici per la imatge Badalona i possiblement per la seva economia, ja que ha de fer front a importants reclamacions de les empreses implicades” en el cas de les obres irregulars per valor de quasi un milió d’euros.

   

  “Si Gómez va haver de ser apartat de les seves funcions i posteriorment va abandonar el PP, ara amb Gràcia i Lerma, imputats pels mateixos delictes, s’ha d’actuar de la mateixa manera”, reclama Sagués.

   

  El grup municipal proposarà a la resta de de l’oposició la convocatòria d’un ple extraordinari “en cas que Garcia Albiol no actuï amb celeritat i amb la màxima transparència per conèixer els fets amb tota la seva profunditat”.