ICV-EUiA-EP celebra l’acte central a Llefià amb Ernest Urtasun i José Luís Centella

  0
  icv acte central.jpg

  18/05/2015 – Aquest dimecres, la candidatura celebrarà una altre gran acte de campanya al barri de La Pau, a la plaça dels Músics, en el que comptarà amb la participació de l’exfiscal de corrupció i membre de Podemos Carlos Jiménez Villarejo.

  La candidatura d’ICV-EUiA ha celebrat aquest dissabte al vespre l'acte central de campanya  al barri de Llefià, davant de prop d’un centenar de veïns i veïnes i amb la presència de l'eurodiputat Ernest Urtasun i el secretari general del PCE i diputat al Congrés, José Luis Centella. Urtasun va reivindicar el projecte d’ICV-EUiA-EP com "la millor opció " i va recordar que va ser la primera força en denunciar el problema del deute dels Ajuntaments i la ineficàcia que això comportava per al benestar social dels veïns i veïnes. Urtasun també va enaltir la trajectòria de Mañas a l'oposició. En la mateixa línia es va expressar José Luis Centella, qui va posar de manifest la necessitat d'un "gir de 180º que faci de Badalona la casa de tots els seus ciutadans".
   

  Per la seva banda, Àlex Mañas va subratllar que "l'objectiu de la candidatura no és derrotar a ningú; és desterrar la desigualtat social i la corrupció de la ciutat de Badalona". Durant un discurs entorn les polítiques de benestar social, el candidat ecosocialista a l'Ajuntament va explicar els eixos del programa d'ICV-EUiA-EP per canviar Badalona: programa de Rescat Social, lluita contra la corrupció, polítiques públiques d'ocupació i democràcia participativa. "Volem fer de Badalona la capital de la democràcia participativa a l'Estat Espanyol". Pel que fa a les polítiques adreçades al barri de Llefià, on va tenir lloc l'acte, l'alcaldable va anunciar propostes com la recuperació del centre cívic del barri i la creació d'un centre de formació professional a la zona Sud de la ciutat que atengui i s'adreci específicament a les necessitats dels veïns i veïnes de barris com Llefià o La Salut.

   

  Aquest dimecres, la candidatura celebrarà una altre gran acte de campanya al barri de La Pau, a la plaça dels Músics, en el que comptarà amb la participació de l’exfiscal de corrupció i membre de Podemos Carlos Jiménez Villarejo.