Immillorable inici d’any del Club Tennis Taula Badalona

  0
  36
  20131229_192126.jpg

  13/01/2014 – Després de l'aturada nadalenca, els badalonins van rebre el Tona. Un partit que es preveia igualat però finalment els van derrotar amb un marcador a 6-0.

  Després de l’aturada nadalenca, tornava la 2a Divisió Estatal de tennis de taula a casa amb un enfrontament decisiu per la part alta de la taula classificatòria. El Club Tennis Taula Badalona rebia el Tona, tocat per la bixa de Granados, però tot i així es preveia un partit igualat.

   

  Al començar obrien el foc els bases d’ambdós equips, Nolis i Masaló. S’avançava el visitant per 0 a 2, fet que intranquil·litzava els badalonins, però Nolis va ser capaç de culminar una gran remuntada que aplanava el camí de la victòria per als blaus.

   

  A partir d’aquí, els locals van infligir un correctiu als osonencs, sense cedir cap onze fins al darrer partit, on la reflexió es feia palesa. 18 jocs a 3 va ser el balanç final del partit deixant el marcador a 6-0, el qual dóna un avantatge considerable al Badalona en cas d’empat a punts a final de lliga.  A hores d’ara el CTT Badalona es troba quart de la 2a Divisió Estatal amb 14 punts.