Important triomf dels Dracs Júniors davant els Pagesos

0
    29

31/01/2017 – L’equip juvenil va aconseguir aquest passat diumenge un important triomf davant els Barcelona Pagesos per 13 a 6.

Els barcelonins, que arribaven a Badalona amb la condició d’equip invicte després de les tres primeres jornades, compartint lideratge amb els Argentona Bocs, s’enfrontaven als nois que dirigeixen Víctor Perez i Art Abarca, qui buscaven el segon triomf de la lliga per als badalonins.

Ambdós equips van sortir al terreny de joc del Badalona Sud mostrant les seves cartes, però sense que cap dels dos atacs poguessin batre a la defensa rival.

Després d’un primer parcial de tempteig, els visitants es van avançar al principi del segon quart amb un touchdown d’Héctor Hernández que situava el 0-6 a favor dels Barcelona Pagesos. Després d’un cop encaixat, els negre i plata van reaccionar a temps abans del descans. Primer va ser Javier Bermudez, qui aconseguiria l’empat amb el primer touchdown dels Dracs, abans que Michel Vázquez situés el 7-6 amb el posterior xut a pals.

Després de donar la volta al marcador, els joves jugadors dels Dracs aconseguissin recuperar la pilota i posar terra pel mig just abans d’acabar la primera meitat amb una nova anotació, en aquest cas obra d’Oumar Beyake, deixant el 13-6 amb el que es va arribar al descans.

A la segona meitat, tot i que ambdós equips van tenir les seves oportunitats, cap dels dos va aconseguir més punts, deixant el resultat en el ja mencionat 13-6 favorable als Badalona Dracs.

Amb aquest segon triomf, els badalonins se situen en la cinquena posició de la taula amb dos triomfs i dues derrotes després de les primeres quatre jornades, a l’espera del duel que els enfrontarà als Terrassa Reds, el pròxim 12 de febrer a Badalona, en la cinquena jornada de la 27a Lliga Catalana de Futbol Americà Júnior.