Important victòria

0
    38

10/01/2016- El Badalona es retroba amb la victòria després de gairebé dos mesos i s'allunya de la zona de descens. Bon partit dels escapulats davant l'Olímpic de Xàtiva, que els va valer per guanyar per primer cop per més d'un gol de diferència.

Quan Alberto Carroza va obrir el marcador, a manca de deu minuts del final de la primera part, el Badalona ja havia fet mèrits sobrats per marcar. Manu Balda, Canelada i Eugeni havien estat a prop del gol, sense sort. Manolo González va optar, novament, per un 4-4-2, amb Akrong, Amantini, Carroza i Grima al darrera i Morgado, Ibón, Lao i Rubén Canelada al mig del camp. El canvi tàctic va funcionar i l'Olímpic de Xàtiva va patir de valent abans del gol.

Amb 1-0 al marcador el Bada va ser més conservador. De fet, durant la segona part va deixar la iniciativa al seu rival. Només durant l'últim tram de partit, però, va patir l'afició escapulada. Va ser precisament aleshores quan, en un contracop, en el qual van intervenir Canelada i el debutant Sekou Gassama, el defensa visitant Mendoza va batre el seu porter de manera involuntària i va tancar el partit.