Inaugurada la nova seu del Centre Sant Jaume al Gorg

  0
  El Centre Sant Jaume desenvolupa projectes en l'àmbit de l'acompanyament a la infància i adolescència en situació de vulnerabilitat
  El Centre Sant Jaume desenvolupa projectes en l'àmbit de l'acompanyament a la infància i adolescència en situació de vulnerabilitat

  Aquest dimarts s’ha inaugurat la nova seu del Centre Sant Jaume – Fundació Carles Blanch que està ubicada al carrer de Josep Maria de Sagarra, 11-13, al barri del Gorg de Badalona. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; de la consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera i del president del Patronat de la Fundació Carles Blanch, Jaume Boadas, entre altres.

  El Centre Sant Jaume desenvolupa projectes en l’àmbit de l’acompanyament a la infància i adolescència en situació de vulnerabilitat o risc social, així com a famílies. La intervenció del Centre Sant Jaume es desenvolupa a la ciutat de Badalona, posant el focus a la zona territorial sud integrada pels districtes municipals número 5 i 6 que concentren els barris del Gorg; Congrés; el Remei; La Mora; Sant Roc o Artigues, entre d’altres.

  El nou edifici, amb una superfície de 741 m2, permet a la Fundació oferir un espai obert a la població de l’entorn proper, on els infants, joves i les seves famílies es puguin sentir acompanyants amb els diferents projectes de l’entitat. L’immoble, construït amb criteris de sostenibilitat energètica mediambiental, disposa de diverses sales d’intervenció i joc dividides en tres plantes, així com una cuina professional.

  Actualment el Centre Sant Jaume i l’empresa especialitzada en distribució i gestió de menjadors escolars F.ROCA han iniciat un programa de col·laboració per tal de prestar formació en aquest àmbit als joves que participen als diversos projectes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí