Inaugurats els Programes de Formació i Inserció

  0

  El passat dimarts, 6 de novembre, el Museu de Badalona va acollir l’acte d’inauguració del curs 2019-2020 dels Programes de Formació i Inserció (PFI), uns programes pensats per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

  L’objectiu dels PFI, que són voluntaris i duren un curs acadèmic, és proporcionar a aquests joves la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i a l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

  L’acte també va ser un reconeixement al professorat de les diferents modalitats dels programes, per les tasques d’orientació i d’acompanyament a aquestes persones joves.

  L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, va encoratjar als joves per tal que “aprofiteu aquesta oportunitat perquè el vostre futur depèn del vostre esforç” i va agrair la tasca que desenvolupen el professorat i els centres educatius de la ciutat participants als Programes de Formació i Inserció.

  L’acte també va comptar amb la presència de la primera tinenta d’alcaldia i regidora d’Infància i Joventut, Aïda Llauradó i del tercer tinent d’alcaldia i regidor d’Educació, Jordi Subirana, amb el testimoni de persones encarregades de la coordinació dels programes, de tres exalumnes que van explicar les seves experiències al voltant de com el curs va ser un pont per continuar la seva formació i la seva millora personal, i de quatre alumnes més que actualment estan estudiant un PFI a diferents centres d’ensenyament de la ciutat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí