Indiano i Carlos Calvo, fitxtages d’hivern

  0
  Calvo-1.jpg

  31/01/2017 – El Badalona espera a l'últim dia del mercat hivernal per aconseguir les incorporacions de Carlos Indiano i Carlos Calvo. El primer juga de mig centre i ve del Lleida; el segon  (a la foto) jugarà com a mitjapunta i el seu equip d'origen és el Cadis, de segona divisió.

  El Badalona espera a l'últim dia del mercat hivernal per aconseguir les incorporacions de Carlos Indiano i Carlos Calvo. El primer juga de mig centre i ve del Lleida; el segon (a la foto) jugarà com a mitjapunta i el seu equip d'origen és el Cadis, de segona divisió.

  A tres quarts de sis de la tarda de dimarts, 31 de gener, només quinze minuts abans que es tanqués la finestra del mercat per als equips de segona B, el Badalona tramitava el fitxatge d'Indiano. El Lleida havia anunciat la rescissió del seu contracte fa uns dies, però fins a l'últim moment no es va poder realitzar el traspàs. Indiano, que competirà amb Toni Lao i Sergio Maestre en el mig del camp, fitxa pel que resta de temporada. Carlos Indiano de Marcos va néixer a Madrid el 14 de setembre de 1988. Va començar a les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid i també ha jugat a l'Alavés, l'Hèrcules, el Cadis, l'Albacete, el Cartagena i el Lleida.

  L'acord per la cessió fins a final de temporada de Carlos Calvo es va signar unes quantes hores abans. El Cadis, el seu club d'origen, pagarà la meitat de la seva fitxa. Autor d'un gol decisiu en l'ascens del conjunt andalús a final de la temporada passada, Calvo és un migcampista ofensiu que pot actuar a la banda. A Badalona, però, jugarà per dins. Carlos Calvo va néixer el 18 de setembre de 1985, a Madrid, i també va començar a jugar a futbol en les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid. Després, ha defensat la samarreta d'onze equips: els filials de l'Elx i el Valladolid, el Vila Joiosa, l'Alcoià, el Xerez, el Granada, l'Hércules, l'Almeria, el Xanthi de Grècia, l'Osca i el Càdis.