Ingressa a presó el principal sospitós de la desaparició de la dona a Montigalà

  0
  sospitos.jpg

  21/02/2014 – Al principal sospitós se li imputa un delicte de detenció il·legal, i, davant un possible risc de fuga i destrucció de proves i la petició de la fiscal, la jutge ha ordenat la mesura.

  El Jutjat d'Instrucció 5 de Badalona ha dictat avui l’ingrés a presó, provisional, comunicat i sense fiança, del detingut fa uns dies per la desaparició d’una dona a la zona comercial del barri de Montigalà. Al principal sospitós se li imputa un delicte de detenció il·legal, i, davant un possible risc de fuga i destrucció de proves i la petició de la fiscal, la jutge ha ordenat la mesura, segons ha confirmat a aquest diari el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

   

  Una comitiva judicial i de Mossos d’Esquadra va recórrer ahir alguns carrers de Montigalà i Fondo amb l’home detingut el passat dia 15. Dins del procés de diligències del cas, els detalls del qual es troben sota secret de sumari, les autoritats haurien portat emmanillat el sospitós a la zona per tal de reconstruir els fets del dia de la desaparició, 7 de febrer, tot i que la Unitat Central de Desapareguts no ho ha confirmat i no ha volgut filtrar més dades.

   

  Encara es desconeixen el parador de la víctima i el mòbil del presumpte crim, tot i que la principal hipòtesi apunta l’home detingut com a homicida. El sospitós compartia pis amb la família de la víctima, que li va llogar una habitació, i ja hauria estat protagonista d’anteriors episodis de violència de gènere, explica la Ser.