“Intento aprofitar les oportunitats, sempre amb la mentalitat d’ajudar l’equip”

  0
  Xabi López-Arostegui.jpg

  10/11/2017 – Xabi López-Arostegui (Getxo, Biscaia, 19/5/1997) és un dels noms propis d’aquest inici de curs. En el seu debut a l’ACB l’aler està aprofitant els minuts que li està donant Diego Ocampo i ja té un pes específic dins la rotació.

  10/11/2017 – Xabi López-Arostegui (Getxo, Biscaia, 19/5/1997) és un dels noms propis d’aquest inici de curs. En el seu debut a l’ACB l’aler està aprofitant els minuts que li està donant Diego Ocampo i ja té un pes específic dins la rotació. Contra l’Andorra va ser clau en la remuntada del segon temps.

   

  Primer any a l’ACB i gaudint de minuts importants. 

   

  “Estic molt content. M’estan arribant oportunitats i intento aprofitar-les, sempre amb la mentalitat d’ajudar l’equip. És el meu primer any i l’objectiu és conèixer la lliga, com funciona, assentar-me, i anar fent petites passes per anar millorant. Tots els companys i l’staff tècnic m’estan ajudant molt”. 

  Què és el que més es nota a l’hora de fer el pas de la LEB a  la lliga ACB? 
  “Ja vaig estar entrenant tot l’any passat amb el primer equip i això m’ha ajudat a acostumar-me al nivell físic, que és molt més exigent, però la diferencia més gran és la velocitat amb que passa tot. A l’ACB tot va molt més de pressa i l’execució ha de ser molt més ràpida”. 
  Dues victòries seguides, l’última èpica contra l’Andorra. L’equip ho necessitava. 
  “Sí. Ja havíem tingut alguns finals ajustats, contra el Barça i el Tenerife, però sense premi. És evident que les victòries sempre ajuden, però penso que des de l’inici de temporada que estem treballant molt bé, creient en el que fem i en la filosofia del tècnic, i que si seguim treballant en aquesta línia les victòries aniran arribant segur. Menys la segona part del dia contra el Gran Canària, hem competit en tots els partits”. 
  Aquest diumenge el repte és d’altura: el Baskonia
  “Sabem que és un equip d’Eurolliga, amb moltíssim talent, però hem d’anar amb la màxima ambició, sent descarats per competir al màxim i intentar guanyar. Són un equip molt físic i no els hem de deixar córrer, sent agressius. També hem de ser més regulars i mantenir el cap fred en els moments difícils, ajudant-nos entre tots”