Intervinguts prop de 15.000 productes falsificats a un establiment de La Mora

  0
  productes falsificats.jpg

  27/04/2015 – L’operació policial que va propiciar la inspecció d’un local comercial situat al carrer Teixidores del barri de La Mora de Badalona; també es van dur a terme dos operatius a dos bars de La Salut.

  La Guàrdia Urbana va intervenir el passat dijous 14.896 peces falsificades de diferents i conegudes marques comercials d’ulleres i rellotges. El seu valor al mercat, si fossin autèntiques, seria d’1.654.100 euros.

   

  L’operació policial que va propiciar la inspecció d’un local comercial situat al carrer Teixidores del barri de La Mora de Badalona, on presumptament es comercialitzaven aquests productes falsificats, es va fer a requeriment de representants d’algunes de les empreses pel possible ús fraudulent de les seves marques en productes falsificats.

   

  Després de fer el reconeixement de les instal·lacions, els agents van intervenir 7.960 ulleres de marca Oakley, 5.817 ulleres de la marca Ray-Ban, 729 ulleres de la marca Gucci i 390 rellotge de la marca Casio. Una persona va ser imputada per un delicte contra la propietat industrial.

   

  Operatiu conjunt de Guàrdia Urbana i del Cos Nacional de Policia

   

  D’altra banda, Guàrdia Urbana i Cos Nacional de Policia van inspeccionar la passada setmana dos bars del barri de La Salut que venien provocant, de manera reiterada, segons l’Ajuntament, les queixes dels veïns de la zona per les molèsties que ocasionaven. Cal destacar que en l’operatiu va participar una unitat canina del Cos Nacional de Policia especialitzada en la detecció de drogues.

   

  Com a resultat de la inspecció, al bar situat a l’avinguda de del Marquès de Sant Mori, es va aixecar acta per tinença il·lícita de drogues. En el cas de l’establiment inspeccionat al carrer de Pau Piferrer, una persona va ser detinguda per infracció a la Llei d’estrangeria.