Ja es poden presentar les reclamacions pels talls de llum fins el 19 de gener

  0
  43

  Des d’aquest dimarts 12 i fins al pròxim dimarts 19 de gener les persones afectades pels talls de subministrament elèctric produïts en diversos punts de la ciutat durant els darrers dies poden presentar les seves reclamacions entregant el formulari corresponent a les Oficines Municipals de Districte o en les seus de les diferents entitats veïnals de cada barri. L’Ajuntament de Badalona ha preparat dos models de formulari, un dirigit als domicilis particulars i un altre per als negocis. Els formularis es poden trobar en les mateixes Oficines Municipals de Districte.

  En aquests formularis s’haurà d’indicar les dades del contracte de subministrament, els motius de la reclamació (dia i durada de l’afectació) i la sol·licitud de la indemnització. En el cas dels particulars la reclamació serà de 150 euros, mentre que els negocis hauran de valorar quines pèrdues han patit a causa de la incidència.

  Un cop s’hagin rebut les reclamacions per part dels veïns afectats, l’Ajuntament les presentarà totes de forma conjunta a la companyia elèctrica.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí