Ja toca una alegria

    0
    Pàgina 18.jpg

    La sempre difícil visita al Municipal de Cornellà arriba aquesta temporada ben aviat, en la jornada 4. Els resultats no han acompanyat, de moment, al Badalona de Ramon Maria Calderé, que només ha aconseguit dos punts en tres jornades de lliga, fruit de dos empats sense gols, i que dimecres va caure en la segona eliminatòria de la copa. El Cornellà, per contra, es plantarà en el duel de diumenge reforçat pels set punts que ha sumat després d'un empat i dues victòries, que el situen quart en la lliga. L'equip del Baix Llobregat, que ara entrena Xavi Calm, també està fora de la copa després de caure als penals davant el Sant Andreu en la primera ronda.

    Sigui com sigui, un Cornellà – Badalona sempre és interessant. Encara que a les banquetes ja no hi seguin ni Manolo González ni Jordi Rogé, encara que arribi en el primer mes de competició, encara que no decideixi res. Si els verds sortiran disposats a reforçar la seva presència en la zona de play-off, els escapulats miraran de reivindicar-se i contradir la mala arrencada a la lliga en un escenari on, excepte el curs passat, sempre han puntuat. Ja toca una alegria per a l'afició badalonista. Serà, en tot cas, una prova de molta exigència, especialment per a jugadors com Giva, Natalio i Chacopino, incorporats en l'últim moment del mercat, dels que s'espera que portin el pes de l'equip en atac.

    "Queden molts partits i molta feina a fer, a Cornellà podem oferir una bona cara", comentava, resignat, el president, Miguel Ángel Sánchez dimecres, a Villanueva de la Serena. "L'equip ha donat un tomb important després del partit contra l'Espanyol", afegia. "Si juguem com dimecres, en la copa, podem guanyar", assegurava un dels capitans de la plantilla escapulada, Carlos Albarrán. "No ens queda un altre que sumar tres punts, com sigui. Amb aquesta idea anirem a Cornellà", sentenciava el lateral badaloní.