Javi Delgado i Elena Hidalgo revaliden el títol de campions de l’Endimoniada

0
    44
    Javi Delgado.JPG

Javi Delgado i Elena Hidalgo es van imopsar de nou com a campions absoluts de l'Endimoniada, la cursa nocturna i de muntanya organitzada pel Centre Excursionista de Badalona. Javi Delgado ha guanyat totes les edicions de l'Endimoniada. En aquesta ocasió va fer un temps de 1:14:25, en front de l'1:15:31 que va fer l'any passat. Per la seva banda, Elena Hidalgo va fer en aquesta edició un temps de 1:33:50, mentre que al 2012 va acabar la cursa en 1:36:34. Elena Hidalgo ha estat dos cops campiona de l'Endimoniada, ja que la primera edició la va guanyar Emma Roca. Els guanyadors del Premi Especial La Sargantana, atorgat als primers corredors que han passat pel control del cim de la Coscollada (punt més alt del recorregut, a 465 m) van ser Ricardo Esclapez, amb un temps de 38:51, i Elena Hidalgo, amb un temps de 47:40. L'organització de l'Endimoniada va voler destacar de l'edició d'enguany l'alt nombre de corredors que va acabar la cursa, un 98%, i que no es va produir cap incidència greu. A més, es va valorar la impecable feina dels gairebé 200 voluntaris del CEB, Voluntaris Badalona i Guàrdia Urbana, que van treballar tota la nit per fer de l'Endimoniada un èxit. L'ambient va ser emocionant i espectacular i va consolidar l'Endimoniada com un esdeveniment festiu per la ciutat.