John Shurna: “He vist jugar la Penya i crec que he encertat venint aquí”

  0
  63
  shurna.JPG

  02/09/2013
  L'interior nord-americà diu estar "apassionat de venir a un equip amb tants companys joves"

  El nou aler pivot de la Penya, John Shurna, ha fet les primeres declaracions com a verd-i-negre després de passar les corresponents proves mèdiques a la clínica Fiatc Diagonal.

  El jugador nord-americà diu estar "apassionat de venir a un equip amb tants companys joves" i està convençut que "ens ho passarem bé".
  Aquestes han estat les primeres paraules de Shurna com a jugador de la Penya:

  "Em va atreure la idea de fitxar pel FIATC Joventut per l’alt índex de bon bàsquet que es practica a Espanya . M’adaptaré aviat a l’equip i a la ciutat."

  "Pel que he pogut saber vinc a un equip amb molta història, que treballa bé el bàsquet base , que hi ha molts joves a l’equip, i que per història està entre els tres millors equips espanyols."

  "He vist alguns vídeos de partits del FIATC Joventut, i crec que he encertat escollint Badalona."

  "La temporada passada vaig arribar al bàsquet europeu de la mà del Strasbourg, vaig tenir bons companys i un gran entrenador, que em van ajudar a integrar-me. La meva missió allà era tirar, i em vaig sentir còmode en la meva primera experiència en el bàsquet europeu."

  "Estic molt content per l’elecció que he fet i agraeixo l’oportunitat que em dóna el FIATC Joventut per jugar en aquest club amb tant de renom. Vull conèixer l’entrenador i als jugadors que estarem a l’equip , m’apassiona la idea de jugar amb tants companys joves, caldrà treballar dur, però segur que ens ho passarem bé."

  "He parlat amb Robbie Hummel , que és amic meu, i que la temporada passada va debutar a Europa jugant amb Obradoiro . M’ha parlat molt bé de la competició, dels equips que la formen,  i del meu nou equip. Parlar amb el Robbie em va ajudar venir a Badalona."