Jordi Garcia es penja la setena medalla de l’Aquatló de Badalona

  0
  Aquatlo.jpg

  17/10/2017 – La prova, que enguany ha arribat a la quinzena edició, va comptar amb l’atleta olímpica Mireia Belmonte, que va arribar quarta en categoria femenina, mentre que Anna Flaquer es va endur la victòria.

  El passat 12 d’octubre es va celebrar la quinzena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona, on un total de 200 esportistes de gran nivell van recórrer 5 quilòmetres a peu i 1 quilòmetre a l’aigua.

   

  Jordi Garcia Gracia, de Fasttriatlón del Club Natació Montjuïc, va aconseguir la seva setena victòria, amb un temps de 27 minuts i 48 segons en aquesta prova tan especial pel badaloní, ja que es tracta del club i de la ciutat en el qual va veure créixer. Tot seguit van arribar a la meta Arnau Montiel i Adrià Muñoz amb un temps de 27:50 i 27:53, respectivament.

   

  Per part del podi femení, Anna Flaquer, del mateix club de Montjuïc, es va endur la victòria després de completar la prova en 32 minuts i 7 segons. Eva Wutti i Claudia Perez van completar el podi amb un temps de 32:21 i 32:59, respectivament.

   

  Aquest any l’aquatló va comptar amb la presència de la badalonina Mireia Belmonte, que va tornar a casa per disputar aquesta prova, la qual va quedar quarta en categoria femenina en recórrer la prova en 34 minuts i 24 segons.

   

  La sortida va tenir lloc a les 10 del matí davant el Club Natació Badalona i els esportistes van recórrer 2.5000 metres de cursa a peu pel passeig Marítim, direcció a Sant Adrià de Besòs. Un cop realitzada la volta, els hi esperava 1.000 metres nedant a mar, per finalitzar amb uns altres 2.5Km, direcció Montgat, amb arribada a la Rambla, davant del monument de Roca i Pi.