Jordi Martí valora els 11 jugadors del planter

  0
  29
  PlanterCJB.JPG

  11/10/2013
  El director esportiu del FIATC Joventut ha parlat del rol i la progressió dels jugadors de present i futur verd-i-negre

  El director esportiu del FIATC Joventut, Jordi Martí, ha fet una una breu valoració sobre els sis jugadors que estan a la primera plantilla verd-i-negre (Miralles, Llovet, Ventura, Barrera, Vives i Suárez) i dels joves que juguen a l'equip vinculat (Joonas Caven, Agustí Sans, Alberto Abalde, José Ignacio Nogués i David Iriarte) .

  Albert Miralles
  “Ens aporta ara experiència i il · lusió , així com ganes de treballar amb els joves . "

  Nacho Llovet
  “Em sembla un jugador que defensarà els nostres colors , molt fort físicament , i que encara té marge de millora . "

  Albert Ventura
  "Tot cor , a poc a poc va agafant més experiència a l'ACB , que és molt important per ell mateix . "

  Alex Barrera
  " Tirador , una amenaça exterior , que cada vegada tindrà més scouting , serà la part negativa per a ell , però la positiva per a l'equip . “

  Guillem Vives
  " Em sembla un " Pentium " , em sembla un cervell que ens ha madurat molt ràpid i que esperem pugui assumir tota la responsabilitat que ens està demostrant fins ara . "

  Alex Suárez
  " Un jugador interior amb molta capacitat per anar cap a fora , amb una amenaça de tir important , quan jugui més dur es farà un lloc important en l'equip . "

  Agustí Sans
  " Un jugador " combo " per jugar de dos i d'u, cada dia va millorant més en la posició d'u. Pel seu físic sobretot en defensa , si no tenim pressa , el veurem jugar amunt . "

  Alberto Abalde
  "Molt talent i molts recursos sobretot en el tir exterior . "

  José Ignacio Nogués
  "Jugador d'equip , molt polivalent en les posicions de quatre i de tres , i que llegeix molt bé el joc . "

  Joonas Caven
  "Emsembla un tirador altíssim , un 2,11 tirador , que a més aporta una molt bona velocitat , quan guanyi més pes serà possiblement un jugador per poder jugar amb tota tranquil·litat a la Lliga Endesa . "

  David Iriarte
  "És un jugador amb molt marge de millora , ha millorat molt el seu tir exterior,  i juga molt fort en la posició de quatre , també de cinc,  i fins es pot plantejar jugar de tres . És un jugador que per a l'equip contrari és molt difícil en el moment d'assignar la parella per defensar-lo.