70
    La Llefi guanya a la Verneda

Jornada històrica pel futbol badaloní, amb un ple de victòries, tan a Primera com a Tercera Catalana.

Jordi Souto torna amb victòria

La tornada de Jordi Souto a la banqueta de la Unificació Llefià sembla donar resultat. Ho feia a més, en un camp conegut per l’entrenador, ja que Souto havia tingut passat grisgrana al Júpiter. Per donar-li encara més èpica, el gol de la victòria, (0-1), arribava al límit del temps afegit, mitjançant Jorge. Els de Llefià continuen en zona de descens, però aquesta victòria fa que no es despengi i pugui donar símptomes d’un canvi de dinàmica. Aquest diumenge rebran al Municipal a un os dur, el Martinenc, equip classificat en segon lloc i que té l’objectiu d’assolir l’ascens

El Lloreda, líder

I si bones són les notícies a Primera Catalna, també ho són a Terecra. El Lloreda s’ha situat lìder en solitari després de guanyar a la Fundació Júpiter (1-2), aprofitant la derrota de la Guineueta B a Badalona Sud contra el Montsant. El Lloreda va haver de remuntar el gol que avançava als locals. Aquesta remuntada no va arribar fins al tram final del partit. Pau Garriga, al minut 80, i Alejandro Ribón, al minut 88, donaven aquesta victòria. La Salut-Pere Gol i el Young Talent guanyaven també els seus partits pel mateix resultat. Els de Sant Roc ho feien al camp del Deportivo Paraguay, havent també de capgirar el marcador, amb dos gols de Diego Martínez. Els de la Salut superaven a casa a l’Esquerra de l’Eixample, amb dos gols de Yannuzzi. El Bufalà guanyava per la mínima, (1-0) a l’Arenys de Mar. Aquest cap de setmana el Lloreda rep al Celtic, el Young Talent al Jupiter. La Salut juga al camp del Sant Genís, i el Bufalà al Bon Pastor