Jornada pletòrica a Primera i Tercera: 8 victòries!

0
    53

El Joventut Femení de Toni Madrid segueix sumant les jornades a Copa Catalunya amb derrotes. La cinquena ensopegada de la temporada (0/5) va arribar a la pista del CB Lleida per un ajustat 66 a 58.

Tot i això, les badalonines van liderar el primer quart gràcies a l'encert de García (7 punts) i Espinosa (4 punts) (11-18). Abans del descans, el conjunt lleidatà va liderar el millor parcial de tot el partit (20-14) i la diferència al marcador era de tres punts al descans (31-34).

La millora en atac de les locals va condicionar la represa. Tous va ser la millor jugadora del CB Lleida al tercer període (7 punts) i va capgirar al marcador (53-44). Tot i que el Joventut Femení va estar encertat des de la línia de tir lliure, el marcador final es va tancar amb derrota (66-58).

A Primera Catalana, Minguella (2/5) i Sant Andreu Natzaret (4/2) van resoldre els seus enfrontaments contra rivals directes a la classificació. El conjunt de Casagemes va superar el Femení Osona per 67 a 52. Les de Carlos Esteve van obrir forat al marcador des de l'inici (22-14), al segon temps, però, les osonenques van igualar el matx amb un parcial de 13-18 a favor. A la represa, Cabrera va liderar la Minguella des del tir exterior (3 triples i 12 punts) per situar un 60-46 pràcticament definitiu. La victòria es va tancar amb 67 a 52.

Per la seva banda, l'equip de Ricard Gómez va vèncer el Lliça d'Amunt (37-52) en un partit que no va destacar per l'encert de punts. El primer temps va ser molt igualat tant al primer quart (13-11) com al segon (23-18). La baixa anotació de les visitants no la va aprofitar a la represa el Natzaret (30-26) tot i que al darrer quart va millorar l'encert a cistella. Rams amb 8 punts va destacar als darrers 10 minuts i va tancar la quart victòria del seu equip a Primera amb 21 punts al darrer quart.

A Segona Catalana, la Unió Bàsquet Llefià (2/5) va caure a la pista del CBS Barça B (74-35) i el Círcol (2/5) no va poder sumar el triomf davant el Caldes a Badalona (46-54). Una categoria per sota, a Tercera, El Llefià B va superar el Tiana (29-42), el Sant Josep es va sobreposar al Sant Cugat (53-63), el Joventut Femení B va derrotar el Matadepera (48-52) i el Badalonès va guanyar el Sant Andreu (61-69). La Minguella, al grup 2, va superar l'Argentona (50-39) i el Círcol B el Viladecans (43-40).