Juanan Morales aposta per la continuïtat del model i pel petit patrocinador

  0
  42
  DSC_0531 copia.JPG

  27/04/2017 – El nou president del Divina Seguros Joventut es reuneix amb la premsa per explicar les bases del projecte que liderarà.

   

  Juanan Morales inaugura un mandat com a president de la Penya que s'allargarà fins al 2021. L'ex pivot verd-i-negre manté a Jordi Mach (nou vicepresident i àrea social) i José Carlos Pliego (àrea jurídica i mantingut temporalment fins a trobar un relleu) dins del consell i hi incorpora a Armando Nieto (president de Divina Seguros), Óscar Valero, Javi Villanueva i José Ramón Cagigas.

   

  En una trobada formal amb els mitjans de comunicació celebrada aquesta setmana, el nou president del Divina Seguros Joventut exposaria les línies mestres del projecte que ara comença. "Volem seguir fent bé tot allò que fem bé. El model de planter es mantindrà i l'objectiu prioritari no seran els títols; serà crear jugadors ACB", destacava.

   

  Nou departament comercial

   

  El consell de Juanan Morales vol comunicar millor tots aquells inputs positius que la Penya implica, "picar pedra" per aconseguir que tota Badalona "se senti orgullosa" del club i liderar el bàsquet de la ciutat "millorant les relacions" amb la resta d'entitats.

   

  Sens dubte, l'objectiu prioritari és acabar d'estabilitzar la base econòmica i, a "mitjà termini", poder consolidar un pressupost de 5 milions d'euros (ara no arriba a 4). És per això que el Divina Seguros crearà la pròxima setmana un departament comercial que es dedicarà exclusivament a "trepitjar carrer" per vendre la marca Penya.

   

  "No anem a buscar el gran patrocini, sinó a assegurar la facturació diària en base a col·laboradors més petits", presentava. Això hauria de garantir que "el dia a dia del club no estigui en perill constant".

   

  El discurs del president

   

  "La Penya ha estat comunicant tots els problemes que té i, a vegades, no comuniquem totes les coses que fem bé. A Espanya hi ha hagut molts projectes esportius que semblava que s'havien de menjar el món i ja no existeixen. Nosaltres continuem aquí, fent el mateix".

   

  "La temporada del primer equip està sent molt dura, però també és cert que hem estat tranquils a nivell intern. No ens hem posat nerviosos perquè hem apreciat la feina i la implicació del vestidor i el cos tècnic".

   

  "La idea és consolidar uns fonaments de facturació que ens evitin pensar en el dia a dia, en els pagaments de nòmines i a Hisenda i que ens permetin pensar en el llarg mitjà termini".

   

  "La realitat econòmica de bàsquet ha canviat. Ja no s'ha de buscar tenir a dos o tres grans patrocinadors, sinó cal cercar el petit col·laborador. Per posar un exemple, parlo de signar a 400 patrocinadors de 1000 euros o a 800 de 500 euros. Això implica la creació d'un departament comercial, com en qualsevol PYME".

   

  "Un cop estabilitzada la situació econòmica, podrem ser més ambiciosos esportivament. Això no vol dir fitxar els estrangers més cars, sinó poder retenir durant més anys el talent que generem. Sabem que els nostres jugadors acabaran marxant, però intentarem retenir-los durant dues o tres temporades més abans que facin el salt definitiu en la seva carrera".

   

  "Volem deixar enrere tots els greuges que Badalona sent envers la Penya. El nostre objectiu és que tot el bàsquet de la ciutat ens vegi com un aliat disposat a ajudar. Com més sinergies de bàsquet hi hagi a la ciutat, millor viurem tots. Sóc conscient que això serà un procés llarg".

   

  "Crec que estem en la fase de desbloqueig per tornar a realitzar esdeveniments a l'Olímpic. Això ho hem d'aconseguir sí o sí, perquè és un mercat vital per obtenir ingressos".