Juli Jiménez, Círcol Catòlic: “Estem a una victòria per tancar la permanència a Copa Catalunya”

  0
  54
  DSC00055.JPG
  El retorn del Círcol Catòlic a Copa Catalunya ens deixa un regust dolç a la boca, i això que encara resten cinc jornades per concloure el curs. 11 triomfs i 10 derrotes és el balanç del conjunt de Juli Jiménez. Quan arribem al tram final de la temporada, els badalonins encara han de confirmar la salvació però els hi resten opcions matemàtiques per finalitzar el curs entre les quatre primeres posicions.
  “La trajectòria ens deixa un balanç positiu però estem a una victòria per tancar la permanència a Copa. L’objectiu de l’any és tancar les 12 victòries que ens permeti renovar categoria. Hem competit al 90% dels partits, hem guanyat a La Plana el SESE, el Sant Cugat , hem competit a la pista del Molins i tenim baixes importants que ens dificulten jugar” , valora Jiménez al Diari de Badalona. 
  Les constants baixes per lesions durant l’any els ha obligat a reconvertir-se en un grup “camaleònic” i “adaptar-se” als entrebancs de la temporada. Nil Colomer, Filip Ramírez, Quim Forteza, Gerard Castro o Álex Eñeso són algunes de les lesions que ha patit el Círcol aquest curs, agreujant-se la dels dos primers noms.
  Salvació i després ja veurem…
  Un triomf més confirmaria la salvació a Copa d’un equip que “ha treballat com una bèstia en defensa”. Hem de treure els dos partits de casa per estar tranquils”, transmet Jiménez.
  Pronunciar a data d’avui promoció d’ascens a Lliga EBA és anar massa ràpid: “Si haguéssim superat el partit de Molins ho tindríem a prop però hem de ser realistes i el nostre objectiu és jugar partit a partit…estem patint moltes lesions aquesta temporada. Si ens podem ficar ens fiquem però encara hem de mirar a la part baixa per confirmar la salvació”, afirma l’entrenador del Círcol.
  SESE (líder), Ciutat Vella i CB Santfeliuenc a domicili i CB Santa Coloma i Torreforta a La Plana, són les darreres cinc finals que li resten al Círcol Catòlic aquesta temporada.