Junts Pel Sí i Unió apuren a Badalona els darrers dies abans de la campanya

  0
  unio donzella.jpg

  08/09/2015 – Ambdues candidatures han celebrat actes aquest dilluns al Centre; Unió, amb el seu cap de llista, Ramon Espadaler; Junts Pel Sí, amb els seus candidats badalonins, Miquel Estruch i Mercè Rius.

  Continua el frenesí polític a Badalona a dos dies de l’inici de la campanya electoral de camí al 27-S. El tram final de carrera no ha començat però la majoria de partits que prendran part als comicis ja s’han deixat veure notablement als diferents barris de la ciutat. Si la setmana passada era Catalunya Sí que es Pot i dissabte Mariano Rajoy y Garcia Albiol, aquest dilluns ha estat el torn d’Unió i Junts Pel Sí.

   

  La Donzella Beach Club ha estat l’indret escollit per Unió per celebrar una trobada entre el seu candidat, Ramon Espadaler, i un nodrit grup d’empresaris i figures del sector econòmic de la zona, en la que també ha estat present el líder del partit a Badalona, Jordi Subirana, que ocupa una de les posicions capdavanteres de la llista electoral. Espadaler ha exposat diferents propostes emmarcades al programa de la seva candidatura i enfocades a l’empresari i l’autònom.

   

  Junts Pel Sí, per la seva banda, ha celebrat a darrera hora del dilluns un acte a la Coral la Badalonense en clau comarcal, a la que han assistit membres no només de Badalona, sinó també de Santa Coloma i Sant Adrià. Els parlaments han estat presidits pels candidats badalonins, Miquel Estruch, president local d’ERC i número 45, i Mercè Rius, exregidora de CDC i número 51.