Kirksay: “Hem de jugar ràpid però sent intel·ligents”

  0
  97
  1415_CR_SEMIFINAL_CJB-RMB_1Q (7).JPG

  26/02/2015 – L’aler detalla les claus que haurà de seguir el FIATC Joventut per tal de derrotar al Rio Natura Monbus.

   

  Que un jugador amb l’experiència de Tariq Kirksay descrigui com a “especial” la pista d’un adversari ja diu moltes coses de la dificultat que entranya guanyar al Fontes do Sar.

   

  “No és difícil fer el canvi de la Copa a la lliga. Sabem que la pista de l’Obradoiro és molt especial. És molt complicat guanyar-hi i, a sobre, ja hem perdut contra ells a casa”, advertia Tariq Kirksay abans de la sessió d’entrenament d’avui.

   

  L’any passat, la Penya va patir un correctiu a Santiago (89-72), just abans de la marxa de Mike Muscala als Hawks, i a la primera volta també va caure contra l’Obradoiro a Badalona (72-78).

   

  “Venjança? Si vols sí, però nosaltres mirem pel nostre objectiu. Entrar al play-off”, relatava Kirksay. Segons l’aler del FIATC Joventut, “per aconseguir l’objectiu tot passa per guanyar aquest partit contra l’Obradoiro”.

   

  Tariq Kirksay té ben present que la Penya ve “de tres derrotes seguides a la lliga i no volem encadenar-ne quatre”. El jugador verd-i-negre feia referència al joc que espera que desenvolupi l’equip per tal de vèncer.

   

  “Hem de jugar ràpid, però sent intel·ligents”, declarava Kirksay. L’aler del Bronx desenvolupava la seva recepta guanyadora de la següent forma. “Per aconseguir això s’ha de defensar i controlar el rebot per després poder córrer”, explicava.

   

  Kirksay té ben clar que, si el FIATC Joventut deixa que l’Obradoiro anoti molt, “el ritme serà diferent i es jugarà un altre partit”.