Suárez: “Intento fer coses noves; jugar més per dins”

  0
  35
  1415_CR_SEMIFINAL_CJB-RMB_4Q (4).JPG

  26/02/2015 – L’aler pivot menorquí ha estat una de les sensacions del FIATC Joventut a la Copa de Rei, fent un pas endavant amb els problemes físics de Suton.

   

  La Penya torna a centrar-se en la competició domèstica, després d’uns dies de superació constant a Gran Canària. La plantilla de Salva Maldonado jugarà dissabte (20h) al Fontes do Sar contra l’Obradoiro, un dels dos equips que ha estat capaç de guanyar a l’Olímpic (72-78).

   

  Alex Suárez, un dels jugadors més destacats de la Penya durant la Copa del Rei, ha explicat quines sensacions té l’equip abans de ‘tornar’ a la lliga. “Crec que la Copa del Rei ens ha servit per agafar bones sensacions i per oblidar el mal sabor de boca dels últims partits”, comentava l’aler pivot balear.

   

  Segons Suárez, l’equip ha vingut de territori insular “amb moltes ganes de treballar i d’aconseguir la victòria a la pista d’Obradoiro”. El FIATC Joventut encara recorda la derrota dolorosa de la primera volta i mirarà d’esgotar totes les vies per tal de vèncer a Santiago.

   

  “Tenim ganes de venjança, perquè ens van guanyar a casa. L’Obradoiro té un equip molt complet, però penso que nosaltres som millors”, declarava Alex Suárez, tot advertint que la Penya haurà de “lluitar molt a la seva pista” per aconseguir un bon resultat.

   

  Tenint clar que el play-off “és l’objectiu”, el FIATC Joventut s’ha de “centrar en cada partit” per tal de recuperar la bona dinàmica de resultats.

   

  Alex Suárez assegurava haver-se sentit “còmode” a la Copa del Rei, “intentant aportar el màxim de coses possibles a l’equip i també fent coses noves”. L’aler pivot reconeixia que l’exigència de la competició li ha servit per evolucionar.

   

  “Hi ha coses de tecnificació que he treballat amb els entrenadors i que em van sortir bé a la Copa”, afirmava. “Estic agafant més confiança en el bot i sí que intento aportar coses noves, com penetrar un jugar una mica més per dins”, afegia el jugador verd-i-negre.