Kirksay, l’artífex de la volta a l’Olímpic

  0
  DSC_1022 copia.JPG

  21/12/2014 – L’aler de la Penya ha demanat als companys que es dirigissin a les graderies per saludar als aficionats i donar-los les gràcies.

   

  La temporada a Badalona està superant totes les expecatives possibles. L’afició del FIATC Joventut torna a vibrar amb el bàsquet i setmana rere setmana veu com el somni de tornar a una Copa de Rei s’acosta cada vegada més.

   

  Aquest matí a l’Olímpic, els jugadors de la Penya han tingut un bon gest amb els aficionats, fent una volta d’honor per la pista i saludant a tots els aficionats que s’han quedat a aplaudir a l’equip després del partit contra el Bilbao Basket (85-79).

   

  “Normalment jo sempre intento anar cap als fans per donar les gràcies. Avui els hi he dit als companys que calia que tots anéssim a saludar. L’afició ha de saber que estem contents amb ells”, ha comentat Kirksay, just després de sortir del vestidor. “És el mínim que podem fer”, ha afegit l’aler parlant sobre la connexió amb el públic.

   

  Analitzant el triomf contra el Bilbao, Tariq Kirksay ha destacat la capacitat que la Penya ha tingut per controlar el marcador. “El més important és que hem aguantat fins al final. Hem aconseguit una victòria contra un rival directe. Això és bo per l’equip. Estem en una bona ratxa i en volem més”, assegurava l’ex d’Estudiantes.

   

  Amb 16 punts, 4 rebots i 11 de valoració, Kirksay ha estat el màxim anotador de la Penya. El jugador del Bronx també ha parlat sobre les diferents formes que té l’equip per guanyar, quan els triples no entren.

   

  “Tenim moltes fórmules per guanyar els partits. Quan sembla que estem jugant malament, anem per davant en el marcador i altres vegades juguen molt bé i anem per sota”, declarava Kirksay.“És una mica estrany. Crec que els altres equips també pensen que el nostre joc és rar, però estem guanyant. Aquest joc funciona”, afegia l’aler.

   

  Tariq Kirksay creu que el FIATC Joventut no s’ha de dedicar a fer números per la Copa del Rei ni mirar “als altres equips”. Simplement cal treballar “pensant en les nostres coses”.

   

  A l’aler de la Penya no li sembla increïble estar en quarta posició a la Lliga Endesa, ja que ell creu molt en aquest bloc. “L’any passat jo també pensava que podíem estar així. No va ser possible. Ara només volem seguir guanyant partits i pujar encara més”, revelava Kirksay.