Kirksay: “No ens podem posar més pressió del compte”

  0
  36
  DBB-JOV (6).jpg

  06/05/2015 – L’aler nord-americà veu a l’equip perfectament capacitat per guanyar al Fernando Martín i fer un pas quasi definitiu per anar al play-off.

   

  Després de caure a Bilbao en una pròrroga dramàtica (95-92), el FIATC Joventut visita aquest dissabte al Montakit Fuenlabrada (19:30h), club que es jugarà la seva condició d’equip ACB en els pròxims 40 minuts.

   

  Tariq Kirksay, autor de 6 punts i 8 rebots a Miribilla, creu que la Penya continua  estant en una bona situació per optar al play-off. A falta de tres jornades, el conjunt de Salva Maldonado és setè (17/14), amb un triomf d’avantatge respecte del novè, el CAI (16/15).

   

  “Només hem de pensar en guanyar els nostres partits. Els altres resultats no ens han d’importar. El més important és que estem a dins”, declarava Tariq Kirksay pensant ja en el duel contra el Fuenlabrada.

   

  “Tothom pot pensar en negatiu, que estem en una mala ratxa i totes aquestes coses. Això no ens serveix. Hem de pensar en positiu. Hem d’estar contents perquè anem setens i, si guanyem a Fuenlabrada, pràcticament estarem classificats”, reivindicava l’aler verd-i-negre.

   

  El jugador del Bronx recordava que “només falten tres partits per acabar de confirmar aquesta gran temporada que l’equip ha fet”.

   

  De cara al partit contra el Montakit, on la Penya es juga mig play-off i els madrilenys esgotaran les seves opcions de permanència, Kirksay té clar que el FIATC Joventut no es pot pressionar en excés.

   

  “No ens podem posar més pressió del compte. Simplement hem de guanyar, mantenint la mateixa mentalitat. Sempre juguem per guanyar. Ens hem de preparar bé”, advertia l’exterior nord-americà.

   

  Segons Tariq Kirksay, “aquest equip ha demostrat que pot guanyar en pistes calentes. El pavelló del Fuenlabrada ho serà, però la Penya també s’està jugant la vida”.

   

  Per l’aler, la Penya està “jugant bé, però en moments puntuals ens canvia la mentalitat, sobretot quan el rival comença a fer-ho bé. Deixem de jugar junts i ens posem nerviosos. Aquest és l’últim problema”.

   

  L’exterior del FIATC Joventut manté un bon estat d’ànim mostrant-se convençut que l’equip “entrarà al play-off”. “Estic content amb el grup i ho farem tot per aconseguir l’objectiu”, assegurava l’aler.