Kirksay: “Si juguem com a la 2a part de Saragossa guanyarem segur”

  0
  28
  kirksay2.JPG

  29/11/2013
  Kirksay ha exercit de veterà, ha tret ferro al tram final de la setmana passada i ha assegurat que la línia a seguir és bona

  El jugador del FIATC Joventut, Tariq Kirksay, ha analitzat el partit de demà (19:55 a l'Olímpic) contra el Fuenlabrada

  Per l'aler francès nascut a Nova York, l'equip va en "bona línia" i el que cal evitar es jugar com en els 20 primers minuts de l'últim partit. "Si juguem com a la 2a part de Saragossa guanyarem segur", vaticina Kirksay, que reclama més concentracióper part de tot l'equip durant els 40 minuts. "No som el Madrid, que pot anar veient com va el partit i al final s'hi posa per guanyar-lo", ha afegit. 

  El veterà verd-i-negre ha tret ferro al tir lliure fallat per Vives i a tot el que va passar al tram final contra el Cai: "fallar un tir lliure pot passar, el que no pot passar un altre cop és el joc dels 20 primers minuts".

  Kirksay ha mantingut el mateix argument de tota la temporada, que va en línia amb l'ideari de Maldonado d'estar més pendents del propi joc que del del rival. "Hem de preparar el partit com tots els altres, com el del Barça o el de l'Unicaja, no té res diferent i per tant no canviarem res el nostre joc", ha sentenciat.