Kirksay: “Són un equip d’Eurolliga encara que no hi juguin”

  0
  1314_JOV-RON (19).JPG
  20/12/2013
  L'aler francès ha elogiat al Gran Canària, el rival dels verd-i-negres diumenge, i ha demanat fer un pas endavant per demostrar que la Penya pot estar entre els millors

  L'aler del FIATC Joventut, Tariq Kirksay, ha analitzat el Gran Canària, el proper rival dels verd-i-negres diumenge a les 13h (Esport3). 

  L'exterior verd-i-negre no ha dubtat en catalogar als insulars com "un equip d'Eurolliga encara que no la juguin". Segons Kirksay "són un equip molt físic" dels que juga "5 contra 5 estàtic i amb possessions llargues, que no és el nostre joc". Per tot això, l'exinternacional francès demana fer una passa endavant i demostrar que "si realment existeixen dues lligues, nosaltres formem part de la 1a".

  "Serà un partit molt dur, intens i físic, però podem guanyar si demostrem el nivell dels últims 9 partits", ha indicat Kirksay, excloent el de Manresa, l'unic en que l'equip no ha competit.

  Després de la victòria contra el Baskonia, la Penya va tornar a col·locar-se en posicions de Copa del Rei. L'aler del Bronx considera que "no hi hem de pensar perquè estem treballant bé i no tenim l'experiència de jugar i pensar en algo que encara queda molt", però alhora ha afirmat que "ja em coneixeu, vull ser-hi, crec que podem ser-hi i confio en que hi siguem". 
  "Ara però, l'objectiu és guanyar a Gran Canària", ha sentenciat.