L’ hegemonia és verd-i-negra. El Joventut Femení revalida el títol de la Copa Badalona

0
    28

Campiones per mertis propis. El Joventut Femení ha aixecat la Copa Badalona de Basquetbol – XVII Trofeu Joan Serna 2018 sense cap rival que faci la guitza al conjunt de Toni Madrid. El conjunt verd-i-negre va superar la Minguella en la final per un resultat de 79 – 53 i defensarà el títol de campió una edició més.

El torneig va arrencar amb la disputa dels encreuaments de quarts de final, amb victòries plàcides de Natzaret davant Sant Josep (60-40) i Minguella contra Badalonès (82-29). Més ajustat va ser el partit entre Círcol i Llefià a La Plana, amb triomf de les locals. Minguella contra Círcol (52-41), i Joventut Femení versus Natzaret (70-42, van ser segellar el seu passaport per la gran final. Dos equips de la mateixa categoria: Primera Catalana.

La superioritat de l'equip de Toni Madrid es va imposar des de l'inici l'equip dirigit per Josan García (23-12). La badalonina Tania Hurtado va liderar l'atac verd-i-negre i al final del primer període ja sumava 8 punts. La diferència al marcador es va ampliar a 16 punts abans del descans (38-22). El matx i la victòria a favor del Joventut Femení es va acabar de confirmar al tercer quart (36-59), amb un 23 impossible per la Minguella.