La 12a edició del Mercat Solidari de Sique atreu més públic

  0
  16
  Mercat Solidari Sique.jpg

  09/05/2015 – Productes nous i amb preus a l'abast de tothom són els principals atractius que valoren els consumidors que s'apropen aquest dies a la plaça de Pompeu Fabra.

  Gràcies a les donacions i la col·laboració d'empreses i establiments de tot Catalunya, sensibles a les persones en risc d'exclusió social, els productes que ofereix el Mercat Solidari són nous i amb uns preus molt baixos, dos valors molt preuats pels consumidors en moments econòmicament difícils.

   

  Es dona la circumstància que els compradors, al mateix temps que es beneficien d'aquests bons preus, contribueixen decisivament a cobrir les necessitats del col·lectiu que representa la Fundació Sique de persones amb diferent capacitat intel·lectual, ja que els diners recaptats al Mercat Solidari es destinen integrament als projectes que la fundació té en marxa per millorar la qualitat de vida, el benestar i l'autonomia de les persones amb diferent capacitat intel·lectual.

   

  L'oferta de productes es posa diàriament, amb noves i temporades ofertes de marques de reconegut prestigi i qualitat que han volgut prendre part d'aquesta iniciativa solidària. Més de dues-centes empreses de tot Catalunya i molts establiments de Badalona han participat amb la donació dels seus productes, compartint l'objectiu solidari d'aquesta iniciativa.

   

  L'emplaçament del Mercat Solidari a la plaça de Pompeu Fabra, al costat de la sortida del metro del carrer de la Creu, està ajudant a un major trànsit de públic. El local, cedit per l'Ajuntament de Badalona i patrocinat per l'empresa Engestur, ofereix 300 metres quadrats ben plens de roba per la llar i per vestir, productes de neteja, perfumeria, drogueria, cosmètica i higiene personal, flors naturals i artificials, joguines, llibres i alimentació, entre altres més coses.

   

  Recordem que el mercat romandrà obert fins el proper diumenge 17 de maig i l'horari és d'11 a 14 hores i de 17 a 20h, de dilluns a diumenge.