La 139a Passada de Sant Antoni recorre els carrers de Badalona

  0
  DSCF5146.JPG

  09/02/2015 – Diumenge es va passejar a Sant Antoni Abat, patró dels animals, acompanyat d'animals de granja, carros i comparses per diversos carrers de la ciutat. Centenars de persones van assistir a la benedicció dels animals a la plaça de la Plana.

  Aquest diumenge ha tingut cita a Badalona la tradicional Passada de Sant Antoni Abat, patró dels animals de granja i companyia, que enguany ha arribat a la 139a edició. La festa va iniciar de bon matí amb un esmorzar per a tots els participants a la masia de Can Cabanyes, que donava pas des de l’avinguda de Salvador Espriu a la Passada de Sant Antoni, destacada pels cavalls, rucs, carros, comparses i, fins i tot, persones disfressades d’època medieval i pistolers, entre altres.

   

  Tot seguit, els carruatges i els animals van passar per diversos carrers dels barris del Progrés, Raval i Centre fins arribar a la plaça de la Plana, on al voltant de la una del migdia es va realitzar la tradicional benedicció als animals i centenars de veïns van aprofitar l'ocasió.