La 2a BDN Home Design rep més de 10.000 visitants els dos primers caps de setmana

  0
  51
  IMG_0716.JPG

  07/05/2014 – La fira del disseny i l'interiorisme obrirà fins a les 12 de la nit aquest dissabte, dia 9, amb motiu de la Shopping Night, i obrirà el dia 11, Sant Anastasi.

  La Badalona Home Design va inaugurar la seva 2ª edició a l’antic edifici de Correus el passat dia de Sant Jordi i, des de llavors, ha rebut milers de visitants que s’interessen pels seus espais i la programació d’activitats que en ells es desenvolupa. “No podem estar més satisfets”, asseguren des de l’organització. I és que la mostra d’interiorisme va rebre 7.500 persones el primer cap de setmana i 3.700 durant el pont de l’1 de maig. Xifres que desvelen un notable increment en relació al passat any, quan la Casa Clara, el primer cap de setmana, va rebre 2.700 visitants. A més, expliquen, diferents tallers han estat “un èxit”. La intenció fins al 17 de maig, expliquen, és mantenir aquest nivell.

   

  La fira del disseny espera viure, com la resta del barri del Centre, una nit frenètica i de gala aquest 9 de maig. Amb motiu de la Shopping Night, la BHD obrirà fins a la mitjanit i prepara un ventall d’activitats especials, entre les que hi haurà un show cooking, espectacle de ball, tot amenitzar per música en directe a càrrec d’un DJ. Unes hores abans, a més, els assistents podran gaudir de l’experiència virtual de Tworeality, una activitat que et permet endinsar-te en uns espais increïbles a través de la tecnologia 3D.

   

  El reformat edifici de Correus, tanmateix, no tancarà el dilluns dia 11, Sant Anastasi, i obrirà portes de 10 a 21 hores, per a aquells que millor portin la ressaca de la Cremada del Dimoni.