La 2a Edició de la Cursa d’Orientació Solidària a La Salut aplega a 200 persones

  0
  47

  El passat diumenge, 27 d’octubre, la Plaça Antonio Machado del barri de La Salut, a Badalona, es va omplir de 200 persones participants que van voler col·laborar a la segona Cursa d’Orientació Solidària organitzada per la Fundació Salut Alta i membres voluntaris del Club d’Orientació de Catalunya.

  Aquest va ser un matí festiu i esportiu on va destacar l’espai compartit entre infants, adolescents i famílies del barri, a més de persones d’altres ciutats o indrets que es van apropar per participar-hi a la cursa i descobrir l’entorn del barri.

  Cursa inclusiva

  Durant dues hores i mitja, els i les participants han recorregut l’entorn en busca de més de 40 fites amb novetats incorporades com “la zona memorística” i les fites falses. La gent va poder fer la cursa tan caminant com corrent i els equips participatius comptaven amb presència d’adolescents i famílies del barri.

  S’ha volgut destacar aquest caràcter inclusiu, ja que, tal i com diu la directora de la Fundació Salut Alta, Maria Nadeu, “malgrat les dificultats estructurals que pateix la població que hi viu, té molta riquesa per oferir”.

  Un cop acabada la cursa, es va fer entrega dels premis als millors corredors de cada categoria, amb un lot que incorporava un diploma dissenyat per dues adolescents del projecte A100, i es va sortejar un munt de regals cedits per les 20 empreses i entitats col·laboradores.

  Amb aquesta edició de la cursa, la Fundació valora que s’han assolit els objectius principals
  proposats. Per una banda, la voluntat d’aconseguir la participació de gent externa a l’entitat, per tal d’oferir l’oportunitat de conèixer un entorn proper i desconegut per la major part de la població. Per l’altra, proposar una activitat de qualitat al barri per promoure la participació comunitària de l’entorn.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí