La 3a edició de “Fem cine!” arriba a Badalona

  0

  Avui, de 10.30 h a 12 h, el Teatre Principal de Badalona acollirà la 3a edició de “Fem cine”!, en la que es projectaran curts realitzats per alumnes de l’escola Rafael Alberti i de l’Institut Barres i Ones.

  Les projeccions es troben dins el marc del projecte “Cinema en Curs”, promogut per l’entitat A Bao A Qu, especialitzada en l’educació audiovisual i en l’aprenentatge i ús del cinema en l’àmbit escolar. El projecte s’apropa a les escoles i forma i assessora els nois i noies en la realització dels seus propis projectes cinematogràfics.

  La 3a edició de “Fem cine”! vol esdevenir l’acte de cloenda de totes les iniciatives escolars vinculades a l’aprenentatge del cinema que es fan al llarg del curs a la ciutat. A més, també s podran veure diversos curts d’animació que formen part del FILMETS Badalona Film Festival.

  “Fem cine!” està organitzat per l’escola Rafael Alberti, l’Institut Barres i Ones i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. Compta amb la col·laboració de l’entitat A Bao A Qu, del Consell dels Infants de Badalona i de FILMETS Badalona Film Festival.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí