La 41a Fira del Llibre tindrà lloc el dijous 23 de juliol al passeig de la Rambla

  0
  72

  La 41a Fira del Llibre de Badalona tindrà lloc el pròxim dijous, 23 de juliol, al passeig de la Rambla, amb la novetat enguany de la col·laboració de 6 gelateries que, repartides per la ciutat, oferiran durant el dia de la Fira descomptes en la compra de gelats a consumir als seus establiments.

  La Fira del Llibre, que no es va poder celebrar durant la diada de Sant Jordi a causa de la pandèmia de la Covid-19, compta en aquesta edició amb la participació de les llibreries Abacus; Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli; Carlos; Célebre; Crapze; Fènix i Lagaia Books. Aquests set establiments tindran parades a la Fira del Llibre des de les 10 fins a les 22 hores amb ofertes i descomptes especials en l’adquisició de llibres. Sense parada a la Rambla també s’afegeix a la Fira la Llibreria Saltamartí, situada al carrer del Canonge Baranera, 78.

  Aquest any col·laboren amb la Fira del Llibre gelateries de Badalona que oferiran descomptes en la compra de gelats en aquests establiments el dijous 23 de juliol. Les gelateries col·laboradores són:

  • Gelateria Fillol (carrer de Sant Joaquim, 4)

  • Gelateria Can Soler (carrer de Mar, 97)

  • Gelateria Can Soler (carrer de Francesc Layret, 98)

  • Gelateria Can Teixidó (carrer de Mar, 37)

  • Gelateria Canals (carrer dels Arbres, 39)

  • Gelateria Lillo Picó (carrer de la Creu, 91)

  El programa de la 41a Fira del Llibre de Badalona, que inclou els vals de descomptes, ja es podrà trobar a partir d’aquest cap de setmana a les llibreries participants i a les gelateries col·laboradores.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí