La ACB renova el contracte amb RTVE i s’emetrà per La 1

    0
    arseni-canada-arbitro-comentarista-baloncesto-acb-rtve-005.jpg

    El nou contracte televisiu, una de les incògnites de cara a la propera temporada pels seguidors de la Penya, i del bàsquet en general, comença a resoldre’s. A falta d’últimar detalls de l’operació, la lliga ACB renovarà la relació amb RTVE que passarà a emetre el partit de la jornada a La 1, els diumenges al migdia. L’acord suposarà uns ingressos directes d’1 milió d’euros en concepte de drets televisius i de 2 a 2,5 milions variables en concepte de publicitat, és a dir, depenent de la continuïtat dels sponsors Kia, Orange, Bezoya i Grupo Pascual, i de la possibilitat d’atreure’n algun de nou emetent els partits per La 1, el canal més potent de RTVE.
    No ha transcendit cap informació respecte als horaris i es que en aquella franja horària a més de competir amb continguts potents d’altres cadenes com la fórmula 1 i alguns partits de futbol, coincidirà a l’inici i final de temporada amb el campionat mundial de motociclisme que emet la pròpia cadena pública.
    L’altre capítol pendent és el de les televisions autonòmiques que podrien canviar el seu horari habitual i emetre els partits el dissabte a la tarda.