La ballarina Marta Carrasco brinda al Zorrilla la seva darrera obra, ‘No sé si…’

  0
  28
  martacarrasco.jpg

  30/11/2012 – L'actuació tindrà lloc aquesta nit, a partir de les 21h; demà serà el torn de la Banda Simfònica de Badalona, que oferirà el concert de Santa Cecília a la mateixa hora i espai.

  La reconeguda ballarina Marta Carrasco porta al Teatre Zorrilla aquest divendres (21h) l’última funció programada per aquest 2012 de No sé si…, la seva darrera creació. Carrasco ens trasllada la història de dues germanes bessones amb una vida molt intensa i lúdica. L’espectacle, de petit format, està protagonitzat per la seva pròpia autora i l’actor Alberto Velasco, i pretén ser una obra còmica en el retrat de les experiències vitals de totes dues germanes entorn als dubtes, els desitjos i la incertesa. No obstant, també mostra el costat més dramàtic i ansiós de les dues personatges.

   

  També hi haurà música aquest cap de setmana, al Zorrilla. Serà dissabte a la nit (21h), a càrrec de la Banda Simfònica de Badalona i amb motiu de la celebració de Santa Cecília. L’agrupació brindarà l’actuació del nou solista de saxo alt Sergi Llopart i de la banda al complet, a càrrec del director Manel Barea.