La BDN Running cerca les històries dels corredors per a la seva campanya de 2015

  0
  61
  BDN Running.jpg

  11/12/2014 – La prova d’atletisme més important i carismàtica de Badalona tornarà el 22 de març de 2015, però abans crida als corredors a explicar les seves anècdotes per formar part de la campanya publicitària.

  La prova d’atletisme més important i carismàtica de Badalona, la BDN Running, tornarà a celebrar-se pels carrers de la ciutat el diumenge 22 de març de 2015, en el què serà la seva quarta edició. La prova, que es caracteritza per transcórrer per un circuit pla pels llocs més emblemàtics i pels seus valors cívics, festius i solidaris, arrenca amb força amb una original iniciativa.

   

  Aquest any l’organització de l’esdeveniment ha decidit centrar la seva campanya de comunicació amb el component que realment fa possible la BDN Running: les persones. L’objectiu és buscar històries que vinculin els participants amb fets memorables i sentiments. El significat personal de la cursa, les anècdotes que perduren o com ha influït la cursa en la superació de cadascú dels corredors són algunes de les preguntes que es plantegen per copsar experiències que seran protagonistes de petits vídeos. En aquest sentit, l’eslògan de la cursa d’enguany és “Corre… l’has de viure!”, posant en valor el fet vivencial únic que desprèn l’esdeveniment.

   

  Per participar en aquesta campanya publicitària només cal entrar al web de la cursa BDN Running i explicar la seva història abans del 24 de desembre. Les millors seran les protagonistes del nou anunci.