La biblioteca de Can Casacuberta tanca fins a final d’any

  0
  53
  can casacuberta.jpg
  La biblioteca central de Badalona aborda les seves “obres de reforma definitives”. L’equipament, que torna a tancar per setena vegada en 4 anys, tindrà reparació a la coberta i climatització.
  La biblioteca de Can Casacuberta aborda els “treballs definitius” de reparació de la coberta i de la climatització. La biblioteca tancarà portes a partir d’aquest divendres 7 de juny i  romandrà tancada, com a mínim, durant 6 mesos.
  es del pròxim dilluns, 10 de juny, la biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté passarà a tenir el paper de biblioteca Central i, per tant, obrirà en horari complert de dilluns a divendres de 09.30 a 20.30 hores i dissabtes de 9.30 a 13.30 hores.
  També durant el mes de juny es reforçarà la sala d’estudis del Centre Cultural El Carme amb l’obertura d’una nova sala en horari de 16 a 20.30 hores. D’altra banda, a partir de l’1 de juliol, també al Centre Cultural El Carme, situat al carrer de Francesc Layret 78-82, s’obrirà un espai infantil de lectura i de préstec de dilluns a divendres de 16.30 a 20 hores.
  Setè tancament en 4 anys: el govern anuncia les “obres definitives”
  Les obres que ara s’inicien a la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta posaran punt final als problemes de goteres i de climatització que pateix aquest equipament des de fa temps i a cinc anys en els quals s’han produït tancaments temporals constants, amb les consegüents molèsties i problemes per als usuaris. Els treballs està previst que tinguin una durada d’entre sis i set mesos.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí