La botiga Zara del carrer del Mar tancarà portes abans d’acabar el mes

  0
  IMG_3675.jpg

  04/01/2013 – El 100% de la plantilla serà reubicat a altres establiments; comencen els rumors sobre possibles marques substitutes; Hipercor, una de les comentades ahir, ja ha desmentit el seu interès en el local del carrer del Mar.

  Fa temps que es venia rumorejant i ahir es va confirmar. El local de l'empresa de moda Zara del carrer del Mar, al centre de Badalona, tancarà les seves portes abans que acabi aquest mes de gener. Sembla ser que el motiu és una reorganització dins la pròpia empresa; el 100% de la plantilla que treballa en aquest local del grup Inditex serà reubicat en d'altres botigues de l'empresa.

  Les especulacions van esclatar ahir a les xarxes socials i, inclús, hi havia qui apostava per la marxa de tot el grup Inditex del centre de la ciutat. A priori, només és Zara qui marxarà del carrer del Mar.

  L'altre capítol de rumorologia es va donar amb el nom d'un possible substitut al local que quedarà buit, un dels més amplis de l'eix comercial. Medià Markt, Primark i Hipercor van ser algunes de les marques sonades. Encara es desconeix una versió definitiva; una cosa, però, sí és segura: el Grup Corte Inglés va desmentir ahir que hi estigui interessat i assegurà que un Hipercor necessita més espai que el que Zara deixa ara lliure.